Airco service

Over goed airco-onderhoud doen we niet luchtig

In uw auto zorgt de airco voor een aangename temperatuur en verlaging van de luchtvochtigheid. Het koudemiddel in die airco, verdampt of lekt weg. Dit laatste zorgt voor een afname van wel 5 tot 10%, voornamelijk via lekkage langs rubberslangen. Het drukverlies dat nu ontstaat, is de oorzaak van minder koele lucht in uw auto. Een tijdige servicebeurt voorkomt deze problemen.

Aircovulling R134a en R1234YF
Als aircospecialist werken we zowel met R134a gas als het nieuwere R1234YF. Het maakt ons helemaal niets uit voor welk merk, type of bouwjaar wij uw airco mogen spoelen, afvullen en onderhouden. We doen het snel en goed.

Voorkom hoge kosten doe de Airco Check
Regelmatig onderhoud biedt u het meest optimale klimaatcomfort in uw auto. Bovendien bespaart u brandstof. Een slecht werkende airco verbruikt meer omdat met te weinig koelmiddel de aircocompressor veel meer werk verzet. De smering gebeurt onvoldoende of slecht met als gevolg versnelde slijtage, schade en verstoppingen in het aircosysteem. Laat uw airco daarom eens per jaar door ons controleren en voorkom onnodig hoge kosten.

Let op uw gezondheid
Naast extra kosten heeft een slecht werkende airco ook invloed op uw gezondheid.

Bacteriën, sporen en schimmels zetten zich sneller vast op componenten van uw airco-installatie. Ze nestelen zich via de ventilatieroosters in het interieur van uw auto.
Bij gevoelige personen leidt dit vaak tot allergische reacties zoals niezen, hoesten en tranende ogen.

Doe de Airco-Check
Wacht niet met het onderhoud aan uw airco. Voorkom dat er geen of bijna geen koeling meer van het aircosysteem komt en nare geurtjes u attenderen op gezondheidsrisico’s.

Maak nu een afspraak voor een Airco-Check.

Comments are closed.