Autoverlichting

We brengen LED en XENON van Pilot graag over het voetlicht

Ledverlichting zie je steeds vaker toegepast bij auto’s en motoren. Ledverlichting voor uw auto of motor is niet alleen fraaier en zuiniger, leds gaan ook nodig eens langer mee dan gewone gloeilampen. Ledverlichting laat zich prima toepassen als stadsverlichting en in het interieur van uw auto.

 

Ideale combinatie
Ledverlichting op de auto of motor wordt vaak gecombineerd met een Pilot xenon kit. U hebt dan nog meer licht en dat zorgt in het donker voor extra rijcomfort én veiligheid.

Pilot voor jarenlang xenonrijplezier
Last van uw ogen tijdens het autorijden in het donker? Vermoeide ogen door het turen in de nacht? Kies dan bij Auto & R-co Service voor het Pilot xenon H.I.D. lichtsysteem. Voorzien van de allerlaatste technologische snufjes en leverbaar in tal typen en uitvoeringen. Met een Pilot xenonkit heeft u gegarandeerd jarenlang xenonrijplezier.

U weet wat u ziet
Pilot biedt ook bijbehorende producten zoals ballasten, automatische hoogteregeling en koplampreinigers. De Pilot xenonkit is toe te passen op elke auto, motor en truck – ongeacht het merk, type of bouwjaar. Wie het licht wil zien maakt nu een afspraak  voor een demonstratie. Kom kijken en laat u voorlichten over deze sublieme, storingsvrije xenonverlichting. Laat u verbazen over de effecten!

Comments are closed.